Predikant

 

 

 

Sinds februari 2009 ben ik, Arie Bruin, werkzaam als predikant in de protestantse gemeente Hoogkerk.

 

Voor vragen over persoonlijk leven en de betekenis die christelijk geloof daarin kan hebben (pastoraat) kunt u contact met mij opnemen.

 

Als u wilt trouwen in de kerk of als u uw kind wilt laten dopen is het verstandig om dat ruim van te voren te melden.

 

Voor algemene vragen over onze kerkelijke gemeente kunt u terecht bij de scriba’s [zie op de pagina ‘Adresgegevens’: kerkenraad].

 

 

 

In Hoogkerk vormen de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk Elim vanaf 2008  een federatie. Eén van mijn taken is om bij te dragen aan de verdere integratie van beide gemeenten, opdat de onderlinge verbondenheid van de gemeenteleden toeneemt en er zicht ontstaat op de kern van het christelijk geloof. Verder wil ik meedenken hoe de nieuwe gemeente een functie kan vervullen in de plaatselijke samenleving.

 

 

 

Voordat ik in Hoogkerk kwam ben ik werkzaam geweest in de protestantse gemeenten van  Dordrecht wijk Krispijn, Serooskerke (op Walcheren), Bemmel (tussen Nijmegen en Arnhem) en Didam (ten Z.O. van Arnhem).

 

Onderwerpen waar ik belangstelling voor heb, en die verwant zijn met het kerkelijke werk, zijn: religieuze kunst, kerkgebouwen, oosters christendom en kloosterleven.

 

 

 

 

 

Adresgegevens:

 

ds. A. Bruin

 

Boeiersingel 11

 

9745 CA Groningen

 

tel. 050 - 364 34 85

e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.