PROJECTZANGERS GEVRAAGD (M/V)

Chr. Gemengd koor ‘Sursum Corda’ uit Hoogkerk is voor de kerstmorgen in Elim op zoek naar projectzangers (m/v) om het koor te versterken. Het Kerst Oratorium ‘Een nieuw begin’ van Johan Bredewout staat dan op het programma.

Projectzangers stellen we in de gelegenheid om mee te repeteren en het muziekstuk mee uit te voeren. Tegen het betalen van een vergoeding, kan er worden meegezongen.

Projectzangers zijn geen vast lid van het koor, maar zijn tot en met de uitvoering van het project aan het koor verbonden. Uiteraard mogen zij daarna lid van het koor worden.

De repetities van het koor zijn op de dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 in Elim, Barkstraat 5, Hoogkerk.

Hebt u zin om eens mee te doen en de repetities te volgen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat van ‘Sursum Corda’, mw. M. Bolt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)